Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία ΕΝΑ: Δεν λύθηκε το πρόβλημα με το πετρέλαιο θέρμανσης, ελλιπή τα ΦΕΚ!


Δυστυχώς παρά τις διάφορες εξαγγελίες ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με το πετρέλαιο θέρμανσης στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, οι συνάδελφοι θα βιώσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του
χειμώνα!
 Όπως ήδη έχουμε πληροφορηθεί,
Οι διατάξεις οι οποίες ρυθμίζουν την έναρξη των επιχειρησιακών μονάδων[Αστυνομικές Διευθύνσεις] και των δευτερευόντων διατακτών δεν είναι ολοκληρωμένες και σύννομες, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Περιφερειακές Δημοσιονομικές Υπηρεσίες Εποπτείας και Ελέγχου [Δ.Υ.Ε.Ε.]  να απορρίπτουν τις αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης τις οποίες υποβάλλουν οι κατά τόπους επιχειρησιακές μονάδες[Αστυνομικές Διευθύνσεις] .
Τα αιτήματα ήδη απορρίπτονται, άρα κάτι δεν έγινε σωστά
Θα πρέπει άμεσα το πρόβλημα αυτό να λυθεί από την ηγεσία με τις κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις!
Θα πρέπει η Ομοσπονδία να απαιτήσει άμεσα τη λύση του σοβαρού αυτού θέματος!
Δεν οργανώθηκε σωστά, δεν υπήρχε συνεννόηση με τις εμπλεκόμενες άλλες Υπηρεσίες
Αποδείχθηκε ότι αυτό το καινοτόμο εγχείρημα της αποκέντρωσης των δαπανών, με τη σύσταση επιχειρησιακών μονάδων των δευτερευόντων διατακτών, δεν οργανώθηκε σωστά.
Όπως διαφαίνεται, δεν υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση με τις αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειών[Δημοσιονομικές Υπηρεσίες Εποπτείας και Ελέγχου Δ.Υ.Ε.Ε.].
Αποτέλεσμα είναι να μην είναι ολοκληρωμένες οι προαναφερόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις και έτσι να υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την σύννομη έγκριση των αποφάσεων αναλήψεων από τις κατά τόπους Δημοσιονομικές Υπηρεσίες Εποπτείας και Ελέγχου στη προμήθεια πετρελαίου.
Εμείς ως Πανελλήνιος συνδυασμός, εστιασμένοι στον υγιή συνδικαλισμό, ζητάμε την άμεση επίλυση του ζητήματος από τους αρμόδιους φορείς, αλλά και την άμεση κινητοποίηση των οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων [Π.Ο.ΑΣ.Υ.], ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την άμεση λύση του προβλήματος αυτού.
ΕΝ.Α.[Ενωμένοι Αστυνομικοί]
«πρώτα ο Συνάδελφος!»

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια