Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί και ΠΥ δίπλα στο Αναρρωτήριο Πεντέλης

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, έχοντας έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και μέσα στο κλίμα των Άγιων ημερών, επισκέφθηκε το Αναρρωτήριο
Πεντέλης στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας έως 6 ετών μοιράζοντας δώρα και χαρά.
Η υποδοχή των μικρών μας φίλων και η φιλοξενία του προσωπικού ήταν συγκινητική. Τις Άγιες αυτές μέρες θέλουμε να προσφέρουμε λίγη αγάπη σε αυτά τα παιδιά, καθώς είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε και να συνδράμουμε με όποιο άλλο τρόπο μπορούμε σε συνανθρώπους μας, όπως το προσωπικό του Σταθμού που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό του εαυτό με πενιχρά μέσα. 




Αποστολή μας, εκτός της διατήρησης της Πολιτιστικής μας ταυτότητας, επίσης είναι να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.
Το Αναρρωτήριο Πεντέλης αποτελεί Υπηρεσία του Κέντρου Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», Παράρτημα του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Κοινωνικής Περιφέρειας Αττικής και είναι Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Αποτελεί Δημόσια Υπηρεσία που παρέχει Υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά και τις οικογένειές τους.
Οι Υπηρεσίες της Μονάδας απευθύνονται σε βρέφη και νήπια που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης όταν:
• δεν διαθέτουν οικογενειακό περιβάλλον,
• διαβιούν σε ακατάλληλο περιβάλλον,
• βρίσκονται σε κίνδυνο,
• είναι εγκαταλελειμμένα,
• παραμελούνται,
• έχουν κακοποιηθεί με διαφόρους τρόπους,
• η οικογένειά τους βρίσκεται σε κρίση,
• είναι θύματα εγκληματικής πράξης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την θερμή υποδοχή, τους Υπευθύνους του Αναρρωτηρίου κα Ιωάννα Γουρνάκη- Κοινωνική Λειτουργό, κα Κατερίνα Ζαλπαρίνη- Διοικητική Υπάλληλο - υπεύθυνη για χορηγίες και δωρεές, την Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών «Αγαπώ-Προσφέρω» κα Αριστέα Τσιάπα, δεδεμένου ότι η συμβολή των εθελοντών είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του σκοπού και την Κα Ιωάννα Γκελεστάθη-Δικηγόρο για την πρωτοβουλία της και την παρότρυνσή της να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο Ίδρυμα.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει μόνο σε μέρες εορτών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Πάκος Δημοσθένης Χύτας Κωνσταντίνος
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια