Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιδρύθηκε η ΔΡ.ΑΣ.Ε

Η ΔΡ.αμινή ΑΣ.τυνομική Ε.νότητα  ΄΄ ΔΡ.ΑΣ.Ε.΄΄  με σκοπό την πλήρη και οριστική αναμόρφωση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας

Η ανακοίνωση:

Αγαπητές-οί  Συνάδελφοι,
Ιδρύουμε, ως μέλη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, τη ΔΡ.αμινή ΑΣ.τυνομική Ε.νότητα  ΄΄ ΔΡ.ΑΣ.Ε.΄΄  με σκοπό την πλήρη και οριστική αναμόρφωση του Σωματείου μας.
 Θεωρώντας ότι το ιστορικό Σωματείο μας έχει περιέλθει σε τέλμα, δημοσιοποιούμε την απόφαση μας να συμμετέχουμε ενεργά, προκειμένου να απεγκλωβίσουμε το χώρο μας από αντιλήψεις και πρακτικές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν και υποθηκεύουν αρνητικά το υπηρεσιακό και οικογενειακό μας μέλλον.
Μοναδικό στόχο μας αποτελεί η κινητοποίηση και η έκφραση κάθε υγιούς συνδικαλιστικής αντίληψης, που θα έχει ως αποτέλεσμα μέσα από ανοικτές διαδικασίες ζύμωσης, την κατοχύρωση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Συναδέλφων μας, την  ανάδειξη και ωρίμανση αιτιολογημένων προτάσεων για την επίλυση άμεσων αλλά και χρόνιων προβλημάτων μας, καθώς και τη συμμετοχή όλων μας σε δράσεις  που θα προάγουν το συνδικάτο μας και την εικόνα του Σώματος στην κοινωνία.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο συνδικαλισμός πρέπει να είναι απαλλαγμένος από κάθε είδους κομματικές ή πολιτικές εξαρτήσεις, και εδραιωμένος μέσα από τη συμμετοχή, το διάλογο και τις συναποφάσεις του συνόλου των μελών του :
Εργαζόμαστε καθημερινά για την πλήρη κατανόηση και αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων που μας απασχολούν.
 Εκφράζουμε τις απόψεις μας με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Συναδέλφων μας.
Παρεμβαίνουμε δυναμικά, καταθέτοντας Πανελληνίως προτάσεις, θέσεις αλλά και καταγγελίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα δίκαια αιτήματα των Συναδέλφων μας.
Σας καλούμε λοιπόν, να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα Σωματείο το οποίο θα διασφαλίζει τα εργασιακά μας συμφέροντα, θα σέβεται τη συλλογικότητα και θα μας αντιπροσωπεύει επάξια σε κάθε είδους δραστηριότητα και παρέμβαση. Συνταχθείτε και να συμπορευτείτε μαζί μας, ώστε:
Να ΔΡΑΣΟΥΜΕ όλοι μαζί συμμετέχοντας στο Σωματείο μας.
Να ΔΡΑΣΟΥΜΕ αποφασίζοντας για τους ικανότερους εκπροσώπους μας.
Να ΔΡΑΣΟΥΜΕ για το παρόν και το μέλλον μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τα ιδρυτικά μέλη:
ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος                 ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ Σάββας                    ΖΛΑΤΟΣ Βασίλειος
ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ Σωφρόνιος               ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δαμιανός


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια