Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης Πυροσβεστών Αττικής


Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής, σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
«Τα Αηδονάκια», Λ.Κηφισίας 89, στο ΜΑΡΟΥΣΙ (www.aidonakia.gr), όπου θα υπάρξει δωρεάν ψυχαγωγία για τα παιδιά των συναδέλφων που θα έρθουν στο χώρο από τις 11:00 έως τις 15:00.
     Όλα τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα εξής παιχνίδια: Τρενάκι Σκουλήκι «Αλέξανδρος», Πύργο Αναρρίχησης, Τραμπολίνο, Carousel, Aράχνη "Spider« ,Ινδιάνικο Ποτάμι, Πανοραμική Ρόδα, Safari ,Τρενάκι - Αυτοκινητόδρομο, Εσωτερικό παιδότοπο με παιχνιδοκατασκευή, Εξωτερικό παιδότοπο με φουσκωτά.    
    Επίσης δώρο σε όλα τα παιδιά 1 μάρκα για τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα.
    Ακόμα, σε όλα τα παιδιά, θα προσφέρεται παιδικό μενού με πίτσα, πατάτες και αναψυκτικά ή χυμούς.
   Τέλος, θα κληρωθούν υπέροχα δώρα, όπως  smart phones, αξεσουάρ κινητών, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ.
   Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους κατά την είσοδο, προκειμένου να τους χορηγηθεί δωρεάν το ημερήσιο βραχιόλι.
    Σε περίπτωση κωλύματος συναδέλφων λόγω εργασίας, να υπάρχει φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, που θα φέρουν οι συγγενείς οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά αυτών.
                                                                

                                                                 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ

                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    

          ΠΟΥΤΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                  ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια