Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ στο Αίγιο με την γυναίκα που βρέθηκε θαμμένη στο χιόνι - Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 90χρονης γυναίκας στις Δάφνες Αιγίου. Η ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη κάτω από το χιόνι, στην αυλή του σπιτιού της. 

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την Πέμπτη το βράδυ και ο γιος της, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της την Παρασκευή, ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι αρχές και οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν και άρχισαν να την αναζητούν. Τελικά, η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από έναν γείτονα νεκρή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

 Όλοι θεώρησαν πως η γυναίκα έπεσε θύμα της κακοκαιρίας, όμως, τα ευρήματα των αστυνομικών ανέτρεψαν το αρχικό σενάριο.

 Στο σπίτι σύμφωνα με την ιστοσελίδα aigialeianews.gr, βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας filodimos.gr, ήταν παραβιασμένο και ανακατεμένο.

 Είναι πολύ πιθανόν η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας, να ξέφυγε από τους δράστες, να βρήκε καταφύγιο στην αυλή, όπου είτε από το κρύο, είτε από παθολογικά αίτια, είτε από χτυπήματα να έχασε τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι, λόγω της κακοκαιρίας, η πρόσβαση στο σημείο είναι αρκετά δύσκολη και γίνεται μόνο με αλυσίδες και 4x4 οχήματα.

 

Πηγή πληροφοριών: aigialeianews.gr / filodimos.gr

 

 

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια