Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαριές κατηγορίες Μπέου κατά του αστυνομικού διευθυντή και «γραφικότητες» κατά Βολιωτών


Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ο εν αργία   επιτέθηκε με βαριές κατηγορίες σε βάρος πολιτών, αλλά και του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Μαγνησίας.

Σχολιάζοντας τα πρωινά επεισόδια στην οδό Φιλαδελφείας και χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, έκανε λόγο για «χασισέμπορους» και υποστήριξε ότι επιχειρήθηκε να στηθεί επεισόδιο σε βάρος του, ενώ κατηγόρησε τον Ταξίαρχο της Δ.Α Μαγνησίας  κ. Γιάννη Τόλια, λέγοντας ουσιαστικά ότι συμπράττει με όσους διαμαρτύρονται.

Μετά λοιπόν τα «600 πρεζάκια» στα οποία αναφερόταν ο εν αργία στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής συνάντησης Ολυμπιακός Βόλου-Ν.Π.Σ.Β, τώρα αναφέρεται και σε «χασισέμπορους».

 Θέλοντας δε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των όσων συνέβησαν,  με ένα πολίτη τραυματία ο οποίος διεκομίσθη στο Α.Γ.Ν Βόλου με το ΕΚΑΒ, αναφέρθηκε στα πρωινά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην οδό Φιλαδελφείας με Μπότσαρη. Εκεί, μεταξύ άλλων, δημιουργήθηκε επεισόδιο με πολίτη, ο οποίος βρέθηκε; (πως άραγε;)  στο έδαφος.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τον χειριστή του μηχανήματος και ο πολίτης έπεσε στην άσφαλτο, με πρόσχημα ότι τον χτύπησα. «Μάλλον θα ήταν κουρασμένος ή ξενυχτισμένος και έπεισε να κοιμηθεί… Είχαν σχεδιάσει σενάριο αυτοί που είναι ντροπή στην πόλη για να δημιουργήσουν πρόβλημα.».

Στη συνέχεια ο εν αργία έκανε λόγο για… χασισέμπορους που επιχειρούν να σταματήσουν το έργο και κάθε τι καλό που πάει να γίνει στην πόλη και… προειδοποίησε ότι δεν θα τους περάσει.

Και φυσικά δεν ξέχασε να αναφερθεί για ακόμη μια φορά στον αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Τόλια, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του,  διαβλέποντας σκοπιμότητες στις ενέργειές του .

Φυσικά ο ίδιος αν και λαλίστατος, δεν αιτιολόγησε την ταυτόχρονη συνύπαρξή του με άτομα του Δημοτικού συμβουλίου το πρωί στο σημείο που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, καθώς και με ποια ιδιότητα αναφέρεται σε έργα που πρόκειται να εκτελεστούν από τις υπηρεσίες του δήμου Βόλου.

Καμία εξήγηση δεν έδωσε για το πώς ο πολίτης βρέθηκε στο δρόμο δίχως αισθήσεις, και με ποια ιδιότητα βρισκόταν ο ίδιος στο χώρο των επεισοδίων.

Εντύπωση προκάλεσε η παντελής  απουσία του δημάρχου Θάνου Θεοδώρου. Τη στιγμή που στην πόλη συμβαίνουν τόσο σοβαρά γεγονότα.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια