Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή συνδικαλιστή της ΔΕΚΑ για τα επιδόματα των αστυνομικών - "Θα συνεχίσουμε να είμαστε δυσάρεστοι"


ΕΙδικά επιδόματα :
Η ημέρα της "κρίσης" έφτασε. Μετά από μία περίοδο μακράς ενασχόλησης με το θέμα, με δεκάδες επισκέψεις σε πολιτική και φυσική ηγεσία στα πλαίσια των συνδικαλιστικών δράσεων της ΔΕΚΑ (σε σημείο που για κάποιους γίναμε ενοχλητικοί) ο μοναχικός αυτός δρόμος μοιάζει να έφτασε στο τέλος του. Και λέω μοναχικός γιατί αν εξαιρέσω τον πρόεδρο της Ν/Α Αττικής ουδείς στάθηκε αρωγός στα συμφέροντα των συναδέλφων από τους θεσμικούς παραστάτες που είναι εκλεγμένοι για το λόγο αυτό. Άφαντοι όλοι θα θυμηθούν το συνάδελφο πρίν τις εκλογές. Αποτρέψαμε  πολλά φρικαλέα σενάρια, δυσανάλογα με το μέγεθός της ΔΕΚΑ ευχαριστημένοι όμως δεν είμαστε. 
 
Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε με το επίδομα της ΕΚΑΜ που κόπηκε ούτε με την αδικία που συνεχίζουν να υφίστανται οι συνοδοί αστυνομικών σκύλων περιπολίας που δεν τους δόθηκε το αντίστοιχο επίδομα της ΔΑΕΑ, που μέχρι την ένταξή τους στη ΔΕΑΔ λάμβαναν, και κάποιοι μας διαβεβαίωναν ότι θα αποκαταστήσουν  (εκκρεμεί δικαστική διεκδίκηση ). Τραγικές και οι μειώσεις των παλαιών ασφαλισμένων όπου το επίδομα κινδύνου και πτητικό υπόκειται στις κρατήσεις των ταμείων ασφάλισης και περίθαλψης. Ο δρόμος λοιπόν δεν τελειώνει εδώ, θα συνεχίσουμε να είμαστε δυσάρεστοι για κάποιους έως την τελική υπογραφή των ΚΥΑ. 
 
Και καλούμε επιτέλους την ΠΟΑΣΥ όχι να συστρατευθεί μαζί μας αλλά να μπει μπροστά όπως επιβάλει η κοινή λογική, εστω και τώρα την ύστατη στιγμή.  Να παίξει το θεσμικό ρόλο που μόνο αυτή έχει.
 Να συμβάλει στη διόρθωση των αδικιών με όλα τα θεσμικά "όπλα" που διαθέτει.
  Ο αγώνας συνεχίζεται.

Κασιμάτης Δημήτρης
Αντιπρόσωπος Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ 
Μέλος συντονιστικού ΔΕΚΑ
 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια