Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρο για το μικρό Παναγιώτη

Η Τοπική Διοίκηση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, σε συνεργασία με την Ένωση Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, πραγματοποίησαν φιλικό
ποδοσφαιρικό αγώνα, στο γήπεδο Ναυπλίου, για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς μας στην τοπική κοινωνία, για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του.

     Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και αυθόρμητη καθώς  το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τον σκοπό αυτό ήταν ικανοποιητικό.

     Το εν λόγο χρηματικό ποσό, παρέδωσαν στον πατέρα του μικρού Παναγιώτη, Γεώργιο ΜΠΟΥΦΑ, στο γραφείο της ipa argolidas, ο Υπευθύνως Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης μας, Αθανάσιος ΚΑΖΑΣ και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας, κ. Μαρία ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ.

     Οι Ενώσεις μας, δια των αντιπροσώπων τους, ευχήθηκαν στον πατέρα του μικρού Παναγιώτη, την γρήγορη ανάρρωση του, καλό ταξίδι και να επιστρέψουν με ευχάριστα νέα, μεταφέροντας του ότι, οι σκέψεις όλων μας, η αγάπη και η προσευχή μας είναι μαζί τους και αναμένουμε την επιστροφή τους με χαμόγελα νίκης και χαράς στα χείλια τους.

     Επίσης, ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα, αλλά ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ Δημήτριο για την παρουσία του και την αμέριστη στήριξή του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Όψιμο Θεόδωρο, τους Διοικητές  των Π.Υ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ Πύραρχο Αλεξόπουλο Βασίλειο και  Π.Υ. ΑΡΓΟΥΣ Αντιπύραρχο Ρούσση Χρήστο καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, τους υπαλλήλους του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου και την Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας



Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                                  Σπυρίδων Κουτρουφίνης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια