Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΓΕΑ: Θα “αναχαιτίζεται” η ανώνυμη αλληλογραφία


Εισηγήσεις να…”αναχαιτίζεται” η ανώνυμη αλληλογραφία δέχεται η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, από τα στελέχη του ΓΕΑ, που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα εκπονούν μελέτη για
την στεγανοποίηση των κενών που τυχόν υπάρχουν στο σύστημα ασφαλειας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onalert.

Από την συστηματική επισκόπησή τους στα εισερχόμενα γράμματα και δέματα που καταλήγουν στα στελέχη και το προσωπικό των κλάδων και των διευθύνσεων του ΓΕΑ, διαπιστώθηκε ότι σε ένα σημαντικό τμήμα της, αναγράφονται στοιχεία μόνο του παραλήπτη και απουσιάζουν οποιαδήποτε δεδομένα του αποστολέα.

Αυτή σύμφωνα με τις πηγές ενημέρωσης του Onalert χαρακτηρίζεται ως “μια προβληματική κατάσταση με απρόβλεπτο αντίκτυπο στην ασφάλεια του ΓΕΑ”. Γι’αυτό και οι εισηγήσεις στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας είναι να…”αναβαθμιστεί” το πλέγμα ασφαλείας από το οποίο θα διέρχεται η εισερχόμενη αλληλογραφία.

Ειδικότερα δεν θα παραλαμβάνεται από τους υπαλλήλους στον γκισέ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που βρίσκεται στην κεντρική πύλη του “Στρατοπέδου Παπάγου” κανένα γράμμα ή δέμα στο οποίο δεν θα αναγράφονται ευδιάκριτα τα στοιχεία του αποστολέα.

Στην περίπτωση που υπάρχουν τα δεδομένα της ταυτοπροσωπίας του αποστολέα, θα ακολουθεί η διασταύρωσή τους με τον παραλήπτη στον οποίο απευθύνεται η αλληλογραφία. Εάν από την διαδικασία αυτή ταυτοποιηθεί ο αποστολέας τότε η αλληλογραφία θα γίνεται δεκτή και θα ακολουθεί ο προβλέπομενος έλεχγός της από τα ειδικά μηχανήματα. 


onalert.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια