Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρία Σπυράκη: Οργισμένη αντίδραση εναντίον Καμμένου και απειλές για μηνύσεις!


Η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας θα διερευνηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτή ήταν η νέα προειδοποιητική βολή από την Μαρία Σπυράκη, που ξεκίνησε έναν νέο… πόλεμο!
Η εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα ελληνικά ταμεία δεν μπήκαν 66 εκατ. ευρώ βάσει μιας συμφωνίας «κυβέρνηση προς κυβέρνηση» γιατί ο υπουργός Άμυνας επέλεξε την οδό του μεσάζοντος, γιατί με την κάλυψη του πρωθυπουργού επέλεξε την οδό ενός τρίτου«.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την… αντεπίθεση του υπουργού Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος… απασφάλισε και απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter. Σε αυτήν είχε μια φωτογραφία από το παρελθόν με την Μαρία Σπυράκη δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Δείτε την ανάρτηση

Οργή από Μαρία Σπυράκη!

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε… αναπάντητη αυτή την επίθεση και απειλεί πλέον με μηνύσεις! Συγκεκριμένα η Μαρία Σπυράκη αναφέρει σε δήλωσή της:
«Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του.
Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια κόντρα που θα… έχει συνέχεια.
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi
newsit.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια