Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης
ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, τα ενοριακά συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω.

Ο αγώνας, που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Δήμος Αιγάλεω, έλαβε χώρα στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης». Παρέστησαν, επίσης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, εκπρόσωποι του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας κλήρος και λαός. Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.
Τα τέσσερα αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης του Δήμου Αιγάλεω αντιμετώπισαν σε τέσσερα δωδεκάλεπτα ομάδες καλαθοσφαίρισης αποτελούμενες από: Πρωταθλήτρια Ομάδα Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, Ομάδα του Περιοδικού Δρόμου Αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ».

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης και τόνισε πως συνδυάζεται η ψυχαγωγία και η άθληση με την προσφορά στην κοινωνία. «Αυτόν τον υλικό καρπό τον κάνουμε πνευματικό. Γίνεται αγάπη προς όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και υποφέρουν» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Κατόπιν τιμήθηκαν οι Έλληνες Πρωταθλητές του Ευρωμπάσκετ 1987 και 2005.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια