Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Αντιπρόεδρο τής ΝΔ η Ένωση Δυτικής Αττικής για την αστυνόμευση και τη μετεγκατάσταση στο Ζεφύρι


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Δυτικής Αττικής, ύστερα από συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/12/2017, μετά από πρόσκληση της  Ένωσης μας, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Αντιπρόεδρο και βουλευτή Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία μας.


Ο κύριος Αντιπρόεδρος ενημερώθηκε για τα  προβλήματα της αστυνόμευσης στην Δυτική Αττική και κυρίως για τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργήσει η επικείμενη μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι.

     Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα και οι παραμέτροι αυτής της εγκληματικής από την ηγεσία, ενέργειας η οποία ουσιαστικά θα παραδώσει στο πιάτο των σκληρών κακοποιών που εδράζονται και δραστηριοποιούνται στην Δυτική Αττική και όχι μόνο, τους αστυνομικούς-διώκτες τους, καθώς και την τεράστια και μη αναστρέψιμη καταστροφή που θα επιφέρει στην πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή. Επίσης ενημερώθηκε για την σκανδαλώδη επίσπευση από το Αρχηγείο της μετεγκατάστασης των ανωτέρω υπηρεσιών.
    Ο Αντιπρόεδρος κύριος Γεωργιάδης αντελήφθη πλήρως το μέγεθος του προβλήματος και τις εύλογες και τεράστιες ανησυχίες μας και δεσμεύτηκε για όλες τις ενέργειες που θα φέρουν αποτέλεσμα και θα εξασφαλίζουν το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Αττικής.
    Τέλος όπως δήλωσε για την Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια και η τήρηση της τάξης είναι πρώτη προτεραιότητα γιατί χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ευημερία ούτε προκοπή.   


                                                    Για το Δ.Σ.
              - Ο -                                                                                         - Ο -
          Πρόεδρος                                                                             Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                                ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ   Χρήστος    

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια