Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η γιορτή για τα παιδιά των πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας


Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παιδικό χορό άυριο το πρωί.
Η ανακοίνωση:

Η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. σας προσκαλεί στον Χριστουγεννιάτικο παιδικό χορό που θα γίνει στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 28 Δεκεμβρίου 2017  και ημέρα Πέμπτη. Η είσοδος στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ για τα μέλη και για τα παιδιά τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του.To Πολεμικό Μουσείο σήμερα φιλοξενεί στις συλλογές του περισσότερα από 10.000 κειμήλια ανασυνθέτοντας τη νεότερη και σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος. Ξεκινώντας από την προεπαναστατική περίοδο και φτάνοντας μέχρι την εμπλοκή στην Κύπρο το 1974, ο επισκέπτης θα  έχει την ευκαιρία να βιώσει την Ελληνική Επανάσταση, τους Βαλκανικούς Πολέμους καθώς και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Σε αυτό το ιστορικό πλαίσιο συναντάει κειμήλια των κρατών που συμμετείχαν σε όλες τις ιστορικές περιόδους ως σύμμαχοι ή αντίπαλοι του ελληνικού στρατού.

Επίσης στην Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση της Ένωσης μας, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με το απολαυστικό πρόγραμμα του Τιμολέοντα Τιραμόλα σε ρόλο ξωτικού, με πολλές εκπλήξεις, άπειρο γέλιο, και πολύ χορό που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα απίθανο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα.

Στον χώρο της εκδήλωσης  θα υπάρχει για όλα τα μέλη και τα παιδιά τους, όρθιος μπουφές(catering) με διάφορα εδέσματα, καφέ, αναψυκτικά κ.α.

Η ώρα προσέλευσης των συναδέλφων στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι στις 12:00μ.μ.

Η είσοδος  των συναδέλφων θα γίνει από την είσοδο του Πολεμικού Μουσείου  βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο του Στρατιωτικού Πρατηρίου, στην οδό Γρ. Λαμπράκη 4, όπου μπαίνοντας θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης και στο σημείο υποδοχής θα υπάρχουν εκπρόσωποι της Ένωσης.    

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια