Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κινηματογραφική προβολή για την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κέρκυρας


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η δωρεάν προβολή της παιδικής ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3» , με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κέρκυρας.
 
Η προβολή της ταινίας ήταν μια πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Cine Orfeas και την υποστήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας και της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).
 
 
 
Ο αντικειμενικός σκοπός της εκδήλωσης, να συγκεντρωθούν ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών για την κάλυψη των αναγκών των δομών του «Χαμόγελου» και οικογενειών του συλλόγου πολυτέκνων, που αδυνατούν να καλύψουν τις γιορτινές τους ανάγκες , επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
 
Το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 
 
 
 
 
 
 
 

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια