Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Δυτικής Αττικής: Εγκληματική η απόφαση του υπουργείου για τη μετεγκατάσταση

 Διαβάστε την επιστολή που έστειλε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σε Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφέρεια και τοπική αυτοδιοίκηση με αφορμή την μετεγκατάσταση
της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι.

Προς:

Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη Πάνο, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Τόσκα Νικόλαο, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο, Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο, Περιφερειάρχη Αττικής κα. Δούρου Ρένα, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Τζόκα Σπύρο, Βουλευτές Β΄ Αθηνών (ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων), Δήμαρχοι Δυτικής Αθήνας, ΠΟΑΣΥ 

     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σας ενημερώνουμε και ταυτόχρονα  καταγγείλουμε την εγκληματική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι, απόφαση η οποία ουσιαστικά και πρακτικά ακυρώνει αυτές τις δύο υπηρεσίες θέτοντας τες στην κοινή θέα των κακοποιών και στερώντας τους το προνόμιο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού, αφού στην ουσία κάνει «δώρο» στους κακοποιούς τους διώκτες τους.

     Αφοπλίζοντας επιχειρησιακά αυτές τις ειδικές υπηρεσίες οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να επιφέρουν πλήγματα στην βαριά εγκληματικότητα, στους εμπόρους ναρκωτικών και στις οργανωμένες συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή, ουσιαστικά παραδίδουν βορά την κοινωνία όλης της Δυτικής Αττικής στους εγκληματίες.

     Η περιοχή του Δήμου Φυλής χρήζει ουσιαστικής, πραγματικής αστυνόμευσης   η οποία θα επιτευχθεί  μόνο με την εγκατάσταση εκεί ένστολων αστυνομικών και ειδικών μονάδων (ΟΠΚΕ,ΔΙΑΣ,ΤΑΕ-Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων-,ΟΕΠΤΑ-Ομάδα ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων κ.τ.λ.)

     Ενημερώσαμε όλους τους αρμόδιους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την τοπική  αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής οι οποίοι αντελήφθησαν πλήρως το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί για την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.

     Ενημερώσαμε όλους τους αρμόδιους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής οι οποίοι αντελήφθησαν πλήρως το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί για την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.



                                                            Για το Δ.Σ.

                 - Ο -                                                                                         - Ο -

             Πρόεδρος                                                                           Γεν. Γραμματέας

    

     ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                             ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος                                                                



 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια