Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόλαυσε όλα τα φαγητά χωρίς τύψεις! Δες εδώ πώς…



Το να μείνεις πιστός σε μία διατροφή που θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση.

Σε αυτήν σου την απόφαση χρειάζεται να έχεις, εκτός από έναν ειδικό για να σε συμβουλεύει, και τα κατάλληλα εργαλεία.

Το titroo είναι ένας θερμιδομετρητής νέας γενιάς που διαθέτει εργαλεία για εύκολη καταγραφή τροφών και δραστηριοτήτων, ενώ προσφέρει χρήσιμα insights και στατιστικά για τη διατροφή και τους στόχους που βάζει ο καθένας.

Ξεκίνησε από μια παρέα τριών ατόμων που μετά από δύο χρόνια έρευνας και δουλειάς, κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη διατροφική ιστοσελίδα/εφαρμογή, στοχευμένη στην ελληνική διατροφή. Είναι διαθέσιμο τόσο στο web στο www.titroo.gr, όσο και σαν δωρεάν εφαρμογή κινητά και tablet.
  • Το titroo δε χρειάζεται να το κατεβάσεις για να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από οποιοδήποτε φυλλομετρητή (browser)
  • Το titroo διαθέτει ελληνικές αλλά και κυπριακές τροφές με ακριβή στοιχεία
  • Είναι δωρεάν
  • Με εύκολη καταγραφή τροφών
  • Με καταγραφή και δραστηριοτήτων
  • Μπορείς να βάλεις στόχο να χάσεις ή να πάρεις κιλά
  • Μπορείς να βάλεις στόχο σε οποιοδήποτε διατροφικό στοιχείο όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, νάτριο κ.ά.

Και αν αναρωτιέστε από πού βγαίνει το όνομα, προέρχεται από το «τι τρώω»!

Τι προσφέρει η καθημερινή καταγραφή τροφών;


1. Διπλασιάζεται ο ρυθμός απώλειας βάρους

Σύμφωνα με έρευνα, ο ρυθμός απώλειας βάρους, μπορεί να διπλασιαστεί στους ανθρώπους που κρατάνε έξι ημέρες την εβδομάδα αρχείο, με τις τροφές που έχουν καταναλώσει. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι χάνεις τα διπλάσια κιλά στον ίδιο χρόνο απ' ότι με μία δίαιτα χωρίς τη χρήση διατροφολογίου.

2. Βοηθάει να αλλάξεις τη δίαιτά σου

Τα διατροφικά ημερολόγια δεν είναι μόνο γι' αυτούς που θέλουν να χάσουν ή να πάρουν βάρος. Πολλοί χρειάζεται να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, είτε για λόγους υγείας, για παράδειγμα ένα άτομο με διαβήτη, είτε επειδή έχουν βάλει κάποιο στόχο π.χ. χορτοφαγία, δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες κ.ά. Το διατροφολόγιο αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα για να πετύχουν αυτήν την αλλαγή.


3. Σε κάνει διατροφικά πιο ειλικρινή και συνειδητοποιημένο

Η καταγραφή σε φέρνει αντιμέτωπο με όλες αυτές τις διατροφικές σου συνήθειες που ούτε είχες προσέξει ότι ήταν εκεί. Τελικά τρως λιγότερο ή περισσότερο απ' ότι πιστεύεις, πιο συχνά ή πιο σπάνια και λιγότερο ή περισσότερο υγιεινά.

Το διατροφολόγιο titroo ακόμα και αν δεν συνδυαστεί με κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, οδηγεί πάλι σε εξισορρόπηση της διατροφής και του βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα. Κι αυτό γιατί όλες οι τροφές χρειάζονται από τον πιο γλυκό πειρασμό έως τις «υπερτροφές».


Πηγή: newsbeast.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια