Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πατροκτόνος της Φορτέτσας

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου για να απολογηθεί.
Ο 34χρονος τελικά θα απολογηθεί για να εξηγήσει όλα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ στο σπίτι του πατέρα του μεθαύριο Παρασκευή.

Ο δράστης Δ.Σ. αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, μη όντας σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με “κεφαλοκλείδωμα” του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

πηγή: cretapost

_