Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΕΦΕΑΑ: Ψηφιακή επικοινωνία και τηλεφωνικές εντολές


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού Σωματείου των Ειδικών Φρουρών: Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. διατηρώντας ψηλά τον πήχη της συνδικαλιστικής πίεσης και καταγγελίας, από το καλοκαίρι του 2014 που
γυρίσαμε στο μεσαίωνα των επικοινωνιών με την κατάργηση του ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας (tetra), μέχρι και την χθεσινή «μάχη» των Αστυνομικών Ομάδων Ό.Π.Κ.Ε και ΔΙ.ΑΣ με Ρομά στα Άνω Λιόσια, αδιαλείπτως εργάζεται για την επιτέλους επιστροφή στην τεχνολογία, επιστροφή στην ψηφιακή επικοινωνία.
  Μετά και τα χθεσινά γεγονότα στα Άνω Λιόσια, συνέπεια των οποίων οχτώ  συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ και ένας της Ο.Π.Κ.Ε, τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, αναδείχθηκε εκτός από την παθογένεια της ασύδοτης δράσης ομάδων Ρομά της Δυτικής Αττικής και η δυνατότητα να παρεμβαίνουν στη συχνότητα της Αστυνομίας, να διαβιβάζουν ασυρματικά, να υβρίζουν και να απειλούν με περίσσιο θράσος!!
  Πέραν των εγγενών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν κυρίως οι "πρώτης γραμμής "υπηρεσίες, επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά τον παράγοντα που αποδεκατίζει, αποσυντονίζει και παραλύει  την αποστολή και το έργο όλων των υπηρεσιών, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων  και συνοψίζεται στη φράση "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ".
Με  "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ " η Ο.Π.Κ.Ε φεύγει από Μενίδι και Ζεφύρι   και τοποθετείται στις αυλές πολιτικών στόχων .
Με  "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ " η ΔΙ.ΑΣ φεύγει από τον τομέα της  και φρουρεί πανηγύρεις   και συνεστιάσεις .
Με "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ " η ΔΙ.ΑΣ στέλνεται να καταστείλει εξεγερμένους  ΡΟΜΑ, παρότι απαγορεύεται από τα καθήκοντα της .
Η Ηγεσία  παρότι είναι ενήμερη σε κάθε επίπεδο, "αγρόν ηγοράζει"
  Τα παραπάνω  οδήγησαν ξανά το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α διαμαρτυρόμενο στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτώντας την εφαρμογή της ήδη εξαγγελθείσας ψηφιακής διαβίβασης (sepoura) και την προστασία των επικοινωνιών των αστυνομικών υπηρεσιών. Την Προστασία των υπηρεσιών και τη λειτουργία τους στα πλαίσια της αποστολής τους .
  Δεν θα κουραστούμε να καταγγέλλουμε, είτε Δημόσια είτε ιδιωτικά παρότι εκείνοι που ενοχλούνται  φροντίζουν να μας το καταδεικνύουν εμφαντικά.
  Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με σεβασμό παραβρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που διακομίστηκαν στο 401 Στρ. Νοσοκομείο ευχόμενο ταχεία ανάρρωση και πλήρη σωματική αποκατάσταση.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια