Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑ: Τραυματισμοί Αστυνομικών στους πλειστηριασμούς! Είναι «σάκος του μποξ» η Αστυνομία;


Για μία ακόμη φορά οι Αστυνομικοί χρησιμοποιούνται ως «σάκος του μποξ»,  ως «κυματοθραύστες» των κοινωνικών αντιδράσεων ενάντια στις Κυβερνητικές πολιτικές. Εμείς δεν θα κάνουμε  πολιτική
και δεν θα μπούμε σε λογικές κριτικής για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνουν οι πλειστηριασμοί. Αυτό το αφήνουμε σε άλλους.
Εμείς θα καταγγείλουμε όμως την χρησιμοποίηση των συναδέλφων μας για την προστασία ιδιωτικών συμφερόντων.
Η Αστυνομία είναι δημόσια δύναμη, πρέπει να είναι στην υπηρεσία των πολιτών και όχι στην υπηρεσία των Τραπεζών ή άλλων ιδιωτικών συμφερόντων. Kαταδικάζουμε ως απαράδεκτη την χρησιμοποίηση των Αστυνομικών δυνάμεων κατά την διενέργεια πλειστηριασμών για λογαριασμό των Τραπεζών.
Συνάδελφοί μας εκτέθηκαν σε κίνδυνο  διατασσόμενοι  σε προστασία  ιδιωτικών συμφερόντων.  Δέχθηκαν σκληρές  επιθέσεις  (λες και οι Αστυνομικοί αποφασίσαμε την διενέργεια των  πλειστηριασμών ή εμείς ζητήσαμε να πάμε μέτρα τάξης στα Ειρηνοδικεία κατά την διενέργεια των πλειστηριασμών) και τραυματίστηκαν.
Ποιός θα αναλάβει επιτέλους την ευθύνη;
Στα επεισόδια τραυματίστηκαν Αστυνομικοί και πολίτες.
Μονόπλευρα  προβάλλονται ως συνήθως μονάχα  οι τραυματισμοί των πολιτών, για τους Αστυνομικούς όμως δεν μίλησε κανείς!
Ως συνδικαλιστές των Αστυνομικών υπαλλήλων έχουμε ιερή υποχρέωση να βάλουμε επιτέλους φρένο σε όλες αυτές τις απαράδεκτες σε βάρος μας πολιτικές.
Καλούμε την Ομοσπονδία μας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των Συναδέλφων μας!
ΕΝ.Α.
«πρώτα ο Συνάδελφος»

http://enathess.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια