Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ε.Κ.Α.: Μετά τον λαϊκισμό ακολουθεί η καπηλεία αγώνων


''Κύριοι φτάνει πια. Αφήστε επιτέλους το τι δεν κάνουν οι άλλοι και δείξτε κάτι και εσείς κάνοντας έργα, έργα δικά σας όμως'' αναφέρει σε ανακοίνωσή του Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

H σοβαρότητα των θεμάτων που τρέχουν για το Σώμα μας καθώς και οι μέρες που διανύουμε δεν χαρακτηρίζονται από αναγκαιότητα αντιπαραθέσεων. Δεν είναι όμως δυνατόν συνεχώς κάποιοι συνάδελφοι, που ενδεχομένως να θεωρούν τον εαυτό τους ως νούμερο ΕΝΑ, δυστυχώς να είναι νούμερο Ε.Ν.Α. σε άσκοπες ανακοινώσεις και πρωταθλητισμό λαϊκισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθώντας να καπηλευτούν επιτυχίες άλλων μήπως και επιβιώσουν διαχρονικά.
Είναι σίγουρο, ότι σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για τον συνάδελφο από όπου και αν έρθει αυτό, όποιος και να το αναδεικνύει, αλλά κύριοι φτάνει πια. Αφήστε επιτέλους το τι δεν κάνουν οι άλλοι και δείξτε κάτι και εσείς κάνοντας έργα, έργα δικά σας όμως. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, οι ίδιοι συνάδελφοι, προσπαθούν στην ανεπάρκειά τους να φανούν και καπηλεύονται αυτήν την φορά ενέργειες Πρωτοβάθμιων Ενώσεων που μάχονται ρεαλιστικά και αποδεδειγμένα, αποδεχόμενοι να συνεργαστούν με την Ομοσπονδία μας.
Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη των γνωστών κυρίων κυκλοφορούν ένα θέμα πολύ σοβαρό με τίτλο: Προς λύση το πρόβλημα του πετρελαίου θέρμανσης μετά τη παρέμβασή μας!
Ποια παρέμβασή σας κύριοι και πότε;
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής αφού πληροφορήθηκαν από τον διαχειριστή τους για το πρόβλημα που προέκυψε για το πετρέλαιο θέρμανσης για το έτος 2017, επικοινώνησαν άμεσα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γερακαράκο για να του αναφέρουν το ζήτημα. Άμεσα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο οποίος βρισκόταν στο Αρχηγείο, ενημέρωσε σχετικά τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, όπου σε επικοινωνία του τηλεφωνική έθεσε το πρόβλημα στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την επίλυσή του. Ύστερα από νεότερη επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Χαλκιδικής, του ανέφερε ότι το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα και αργότερα επικοινώνησε και ο ίδιος ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Ταξίαρχος κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής και του είπε ότι το ζήτημα θα έχει λυθεί έως τις μεσημβρινές ώρες της 21-12-2017. Στη συνέχεια η Πρωτοβάθμια Ένωση μετά την σχετική επιτυχία επίλυσης του προβλήματος εξέδωσε ανακοίνωση προς τα μέλη της, την οποία απέστειλε και προς την Ομοσπονδία ευχαριστώντας την για την συμβολή της.
Παρακάτω παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση:
Δεν έχετε λοιπόν κύριοι δικαίωμα, τον αγώνα και την αγωνία άλλων να τον παρουσιάζετε εσείς σαν κατάκτησή σας. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Τζάμπα μάγκες, κύριοι του πληκτρολογίου, δεν έχει ανάγκη σήμερα ο συνδικαλισμός ούτε οι συνάδελφοι!
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια