Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψυχολογική στήριξη πρόσφεραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε Ρώσο κοσμοναύτη, όπως ομολόγησε ο ίδιος!



Ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι, ο οποίος επέστρεψε στη Γη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον στήριζαν ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σταθμό.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι ιδιαίτερα καλό. Στην αρχή ήμουν πολύ μεγάλος εχθρός τους, επειδή δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ, αλλά σταδιακά άρχισα να ασχολούμαι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατάλαβα ότι αποτελούν μια πολύ καλή ψυχολογική υποστήριξη και μου ήταν ευχάριστο να διαβάζω τα όσα έγραφαν» δήλωσε ο Ρώσος κοσμοναύτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πόλη των Άστρων (πόλη στην οποία διαμένουν οι κοσμοναύτες).

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανταπόκριση που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον βοηθούσε στην καθημερινή του δραστηριότητα που είχε στο Διαστημικό Σταθμό. «Δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε τις δυνάμεις να απαντώ στον καθένα που μου έγραφε…. όμως είναι μια μεγάλη υποστήριξη. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει στιγμιαία ανταπόκριση … από διάφορες χώρες, είναι κάτι πολύ καλό, είναι μια εντελώς άλλη διάσταση», τόνισε ο Ριαζάνσκι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Πηγή: news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια