Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο Παγγαίο οι Αξιωματικοί Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης


Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 , η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης  εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Αστυν. Υποδ/ντή ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο και τον Γενικό Γραμματέα 

Αστυνόμο Β΄  ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο πραγματοποίησαν σειρά θεσμικών συναντήσεων στη περιοχή του Δήμου.Παγγαίου.Καβάλας.

        Ξεκινώντας από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου προκειμένου αφουγκραστεί τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί και το αστυνομικό προσωπικό γενικότερα, ο Διοικητής του Τμήματος Αστυνόμος Α΄ ΤΣΑΚΙΡΗΣ Αλέξανδρος καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Ένωσης. Περαιτέρω χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα προβλήματα των μελών και τη γενικότερη στάση εξωστρέφειας που χαρακτηρίζει τις δράσεις του Δ.Σ. Ακολούθως, οι παριστάμενοι Αξιωματικοί και μέλη της Ένωσης έθεσαν τα βασικότερα ζητήματα που τους απασχολούν ενώ εκ μέρους μας έγινε αναφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση,  που πραγματοποιήθηκαν για την στήριξη σε μείζονα υπηρεσιακά ζητήματα. Παράλληλα το Δ.Σ συνεχάρη τη διοίκηση της υπηρεσίας καθώς και τους υπηρετούντες Αξιωματικούς για τη μεθοδικότητα που λειτουργούν, τον υποδειγματικό τρόπο και την αποτελεσματικότητα τους σε μια δύσκολη περίοδο με ελλείψεις σε υποδομές, αλλά σταθερά δίπλα στον αδύναμο.πολίτη.
      Στην μετέπειτα συνάντηση της Ένωσης παρόντος του Διοικητή του Α.Τ. Παγγαίου,  με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παγγαίου κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ έγινε αναφορά εκ μέρους του στην ουσιαστική συμβολή των αστυνομικών στη τήρηση της τάξης, στο δύσκολο και ουσιαστικό έργο που επιτελούν,  δεδομένης της επικινδυνότητας του επαγγέλματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Τέλος, ενόψει των αγίων ημερών δια της παρουσίας μας, ευχήθηκε υγεία, δύναμη και χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη της Ένωσης.


     Τέλος, οι συναντήσεις μας στη περιοχή ολοκληρώθηκαν με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Φίλιππο και το επιτελείο συνεργατών του. Ο κ. Δήμαρχος φιλικός και εγκάρδιος όπως πάντοτε υποδέχθηκε το Δ.Σ της Ένωσης κάνοντας αναφορά στην τακτική & ουσιαστική συνεργασία του Δήμου με τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Με αφορμή αυτό επισήμανε τις ενέργειες του Δήμου με σκοπό την μετεγκατάσταση του Α.Τ Παγγαίου σε παραχωρηθέν κτίριο έναντι  του Δημαρχείου και την αταλάντευτη πρόθεση του ιδίου να συμβάλει εγγράφως στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος  μέχρις ότου το αίτημα αυτό να υλοποιηθεί. Εκ μέρους της ΕΑ.ΑΜΘ ευχαριστήσαμε  τον κ. Δήμαρχο για την υπεύθυνη στάση του σε όλα τα ζητήματα, για την έμπρακτη υλικοτεχνική στήριξη του οσάκις παρουσιάστηκε πρόβλημα (καθαριότητα,  αναλώσιμα κλπ) και για την ουσιαστική  συμβολή του σε μείζονα ζητήματα, ενώ συμφωνήσαμε ότι η αξιοποίηση του παραχωρηθέντος κτιρίου προκειμένου να μεταφερθεί το Α.Τ Παγγαίου ιεραρχείται ως θέμα  πρώτης προτεραιότητας, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να το αναδείξουμε. Στο περιθώριο της συνάντησης συζητήθηκαν λεπτομερώς και θέματα που απασχολούν αστυνομικά τη περιοχή, με έμφαση τους θερινούς μήνες που το Α.Τ Παγγαίου δίνει βαρύτητα στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας των παραθαλάσσιων περιοχών των Αστυνομικών Σταθμών Ν.Περάμου και Ορφανίου που εποπτεύει.
        Οι συναντήσεις της Ένωσης θα συνεχιστούν και σε άλλες υπηρεσίες /αρχές / φορείς της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.  με σκοπό την σύμπραξη μας στα ανακύπτοντα ζητήματα.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ                 ΑΓΓ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια