Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

Δώρα σε τροχονόμους, οι όποιοι σήμερα (Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017) εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά η Πολιτική και
Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Σπανουδάκη.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από την Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Βουτσέλα προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά.
Στον Πειραιά τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Πλουμή, τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Αριστείδη Φουτάκη.
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης και ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Δασκαλάκης, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω.
Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Καρβουνάκης.
Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.
Σύνταγμα
Κηφισιά
Πειραιάς
Αιγάλεω
Γλυφάδα
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια