Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα χέρια της ασφάλειας κατά συρροή βιαστής - Πως δρούσε


Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 7 υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων σε νεαρές μοναχικές γυναίκες, που κυκλοφορούσαν σε δρόμους των Αμπελοκήπων και του Παγκρατίου. Σε βάρος του
25χρονου, σχηματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr για βιασμούς κατά συρροή.

Έναν πραγματικό εφιάλτη κατάφεραν να εντοπίσουν και να του προσδώσουν σάρκα και μορφή οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών και των Αμπελοκήπων, καθώς τους τελευταίους τουλάχιστον τρεις μήνες γινόταν αποδέκτες καταγγελιών για άγριες επιθέσεις από άγνωστο με στόχο την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των θυμάτων του.

Μόνο που κατά την εξέταση των θυμάτων προέκυψε, ότι γινόταν υπέρβαση των ορίων της ασέλγειας, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία για βιασμούς κατά συρροή. Όπως σημειώνουν πληροφορίες του bloko.gr, ο 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, εντόπιζε στις περιπολίες τρόμου νεαρές γυναίκες που φορούσαν μίνι φούστα ή κολάν παντελόνι, τις προσέγγιζε και τις αιφνιδίαζε αγκαλιάζοντας τις στο λαιμό και πιέζοντας τις βίαια στα απόκρυφα σημεία.

 Ο κατά συρροή βιαστής εντοπίστηκε από περιπολίες αστυνομικών που για το συγκεκριμένο ακριβώς λόγο είχαν συγκροτηθεί, με αποτέλεσμα να προσαχθεί και να ομολογήσει. Μέχρι το πρωί είχαν προκύψει στοιχεία για 7 τέτοιου είδους επονείδιστες επιθέσεις, όμως εκτιμάται πως τα θύματα είναι πολύ περισσότερα.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια