Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δοξολογία για τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος


Τελέσθηκε σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών. Στην τελετή παρέστησαν, ο
εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος εκπροσωπώντας την αξιωματική Αντιπολίτευση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Ευστάθιος Ανθόπουλος, επίτιμοι Αρχηγοί, Υπαρχηγοί και εκπρόσωποι των Ε.Δ. και Σ.Α, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και συνδικαλιστικών φορέων καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων.

Την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασιλείου Καπέλιου ανέγνωσε ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης.
Παρόμοιες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος πανελλαδικά.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια