Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξέλιξη σοκ! Ανατροπές στην ιατροδικαστική εξέταση του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τί δείχνουν νέα στοιχεία


Από χθες το bloko.gr και η εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" στο Star Channel θέτουν αμείλικτα ερωτήματα αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του άτυχου φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο σε
ορεινό και απόκρημνο όγκο του νησιού.

Κι ένα από τα βασικά ερωτήματα ήταν η απόφαση του εισαγγελέα να απαγορεύσει τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής εξέτασης από τεχνικό πραγματογνώμονα, με το αιτιολογικό ότι η υπόθεση δεν εξετάζεται ως κακούργημα, αλλά ως δυστύχημα. Μια απόφαση που στηρίχθηκε στην "αόρατη" ακόμη ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε στην Ρόδο.

Νεώτερες πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι μετά την παράθεση των ερωτημάτων, υπήρξε άμεση αντίδραση του εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος διέταξε τη μεταφορά της σορού στην Αθήνα, ώστε να γίνει νέα νεκροτομή, που είτε θα επικυρώσει τις διαπιστώσεις του ιατροδικαστή Ρόδου περί δυστυχήματος, είτε θα τις απορρίψει.

Από την άλλη πάλι, τα ερωτήματα παραμένουν. Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι στο αρχικό σημείο που υποδεικνύεται ως σημείο θανάτου, δεν βρέθηκε αυτό που όλοι θα περίμεναν ή θα υπέθεταν. Δηλαδή, αντικείμενα ή πέτρες, λουσμένα στο αίμα. Αντιθέτως, έχουν συλλεγεί κάποιες πέτρες με περιορισμένες κηλίδες, που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αίμα και εάν προήλθαν από αιμορραγία του φοιτητή. Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνεται, τα ευρήματα, δεν μπορούν να αιτιολογήσουν χώρο ενός τέτοιου είδους δυστυχήματος. 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια