Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άμεση Δράση υπό διάλυση? Ακούει κανείς? - Κραυγή αγωνίας αστυνομικούς από τη Θεσσαλονίκη


Με την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης διαφανηκε μια αχτίδα φωτός πως επιτέλους θα μπορούσε η Άμεση Δράση να ανταπεξέλθει πλήρως στην αποστολή της που είναι η αμεσότατη επέμβαση σε
ολα τα περιστατικά εις όφελος του απλού πολίτη και η περιπολία για την διασφάλιση της τάξης Γρήγορα όμως διαψευστηκαμε.

Τα 5 περιπολικά έγιναν 3 ή και 2, οι σκοπιές αυξήθηκαν,η διάθεση περιπολικού και ζηταδων στη διευθυνση τροχαιας επαναλήφθηκε, η φρούρηση δομών φιλοξενίας αλλοδαπων,τα στατικά από ΖΗΤΑ,ΔΙΑΣ,περιπολικά σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και κομματικά γραφεία επανηλθαν και αναρωτιόμαστε τι άλλο έμεινε ακόμα για να το φορτωθούμε. Φυσικά κανείς από την ηγεσία,πολιτική και φυσική, δεν ρώτησε ποτέ, πώς θα ανταπεξέλθουμε στα περιστατικά. Κανείς δεν ρώτησε πώς αναγκάζεται ο εκάστοτε εκφωνητής να δίνει 4 και 5 σηματα ταυτόχρονα σε έναν σταθμό ελλείψει άλλων και εμείς να επιλέγουμε σε ποιο θα πάμε πρώτα. Κανείς δεν μας ρώτησε για την αντίδραση και την αγανάκτηση των πολιτών όταν πάμε σε συμβάν μετά από 40 λεπτά ή ακόμα και μετά από μία ώρα.
Όλα τα αναγραφόμενα έχουν κατ'επαναληψη περιέλθει εις γνώση της ηγεσίας και γραπτά και προφορικά τονίζοντας τις συνέπειες που φέρουν, ελλειπη αστυνόμευση, μείωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών,αυξηση μικροεγκληματικοτητας, κλοπών, διαρρήξεων.
Επιτέλους αφήστε μας να πράξουμε αυτό που ξέρουμε και το έχουμε αποδείξει.
Απαλλάξτε μας από τα "παρεργα", από τα αντίθετα προς τη φύση της υπηρεσίας μας καθήκοντα και όλοι θα ωφεληθούμε από αυτήν σας την κίνηση.
Και ειδικά εσείς.


Σφελινιώτης Αλέξανδρος, Υπηρετών Ομάδα ΖΗΤΑ Αντιπρόσωπος ΕΑΥΘ στην ΠΟΑΣΥ










_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια