Γιώργος Καλαϊτζίδης: "Ευχαριστούμε την ΕΛΑΣ... Μας πολλαπλασιάζει..."


Η επιθεση στην πρεσβεια της Σαουδικης Αραβιας εγινε σε μια απο τις καλυτερα φυλασσομενες περιοχες της Αθηνας στο Παλαιο Ψυχικο επι της κηφισιας.Το κτιριο βρισκεται αναμεσα σε
δεκαδες αλλες πρεσβειες προξενεια και σπιτια ξενων αξιωματουχων.Παρολα αυτα η παρεμβαση και η αποχωρηση εγινε χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Αν μη τι αλλο η τακτικη της ΕΛΑΣ με τις συνεχεις προσαγωγες μας στην ΓΑΔΑ αρχιζει να ''αποδιδει καρπους''.Η ομαδα θα πολλαπλασιασει τις δρασεις της το '18..


Από ανάρτηση στο facebook  του ιδρυτικού μέλους του Ρουβίκωνα


Δείτε το βίντεο«Στην Υεμένη διεξάγεται μια αληθινή γενοκτονία. Οι κυβερνήσεις, και η ελληνική μέσα σε αυτές κάνουν τα στραβά μάτια. Είναι κι αυτό μια από τις υποχρεώσεις τους λόγω της ένταξης στους ιμπεριαλιστικούς άξονες», αναφέρουν στο κείμενο που ανήρτησαν.
Και σε άλλο σημείο γράφουν για τη Σαουδική Αραβία: «Υπάρχει ένα κράτος, και μάλιστα περιφερειακή υπερδύναμη, του οποίου το όνομα είναι αυτό της βασιλικής του οικογένειας. Η Σαουδική Αραβία. Η οικογένεια Σαούντ με όρους φεουδάρχη, βασιζόμενη στο πετρέλαιο που βρίσκεται κάτω από το έδαφος του “κτήματός” της, όχι μόνο έχει επιβάλει μια μεσαιωνική δυστοπία για την μεγάλη πλειοψηφία των εργατών (ναι, η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της Σ. Αραβίας είναι εργάτες στη βιομηχανία του πετρελαίου και υπηρετικό προσωπικό των αριστοκρατικών οικογενειών) αλλά δοκιμάζει να εξάγει αυτή την δυστοπία σε όλη τη μέση Ανατολή έχοντας τη φιλοδοξία να την εξάγει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Όμως η Σαουδική Αραβία είναι ένας πολύ μεγάλος παίχτης για να έχει την αντιμετώπιση που έχει το Ισλαμικό κράτος. Η Σαουδική Αραβία αγοράζει τη διεθνή ανοχή και πληρώνει μετρητοίς με πετροδολαρια. Είτε πρόκειται για την εξαγορά του Γαλλικού ιμπεριαλισμού που περιμένει να λάβει 3 δισεκατομμύρια για πολεμικούς εξοπλισμούς προς το κράτος του Λιβάνου είτε, σε αναλογία με τη σημερινή του θέση στην ιμπεριαλιστική ιεραρχία, το ελληνικό κράτος με μερικές δεκάδες εκατομμύρια για ληγμένα βλήματα πυροβολικού. Αυτή η υποκρισία διατρέχει όλο το Ελληνικό καθεστώς: οι ισλαμόφοβοι ακροδεξιοί που στοχοποιούν τον κάθε κακομοίρη πρόσφυγα κάνουν τεμενάδες στους σεΐχηδες που χρηματοδοτούν την παγκόσμια Τζιχάντ. Ως αναρχικοί γνωρίζουμε πως η μόνη οριστική απάντηση βρίσκεται στη διεθνιστική αλληλεγγύη ανάμεσα σε οργανωμένους αγωνιζόμενους καταπιεσμένους. Δεν έχουμε αυταπάτες ότι αυτή τη στιγμή αυτή η αλληλεγγύη που βρίσκεται στα σπάργανα μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς των παγκόσμιων κυρίαρχων».


_