Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Τα σουβλάκια, οι μπύρες, το λεωφορείο» -Απίστευτες ατάκες στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου


Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου 

Αντωνόπουλου, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στους δύο κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο.
Και αυτό γιατί οι φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά από εντολή του Αριστείδη Φλώρου, όπως λέει η κατηγορία, φέρονται και ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου πριν από λίγο καιρό στο γραφείο του.
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε και ο επιχειρηματίας Αρης Φλώρος, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa-Hellas Power και εμφανίζεται, σύμφωνα με την κατηγορία, ως ηθικός αυτουργός στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Τα αιτήματα για διακοπή έπεφταν βροχή και από την πολιτική αγωγή, η οποία έπρεπε να παρασταθεί σε άλλο δικαστήριο και από την υπεράσπιση, γιατί ένας από τους κατηγορούμενους δεν κάθισε στο εδώλιο, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών με πρόβλημα υγείας. 
Δεύτερος λόγος διακοπής, το ακατάλληλο της δικαστικής αίθουσας, όπου δεν χωρούσαν οι συνήγοροι, γεγονός που δυσχέραινε την άσκηση των υπερασπιστικών τους καθηκόντων.
«Ζήτω άδεια να τραβηχτεί φωτογραφία πώς είναι η αίθουσα αυτή τη στιγμή για να κάνουμε αναφορά. Σαν να είμαστε σε λεωφορείο. Τι εννοεί η κ. εισαγγελέας να κάνουμε υπομονή;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο  κ. Αναγνωστόπουλος. 
Η διαδικασία διεκόπη για να μεταφέρουν  λίγο αργότερα οι αστυνομικοί στην δικαστική αίθουσα ένα τραπέζι το οποίο όμως δεν διευκόλυνε και πάλι την κατάσταση.
Μετά από λίγα λεπτά ένας κατηγορούμενος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος  γιατί ήθελε να βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου όλοι οι συγκατηγορούμενοι του. «Φέρατε τραπέζι, να φέρετε μπύρες και σουβλάκια για να φάμε!», φώναξε βγαίνοντας από την αίθουσα.
Τελικά η δίκη διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ δόθηκαν και 2 ημερομηνίες για τον Ιανουάριο.
iefimerida.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια