Έρευνα: Ποιες γυναίκες είναι καλύτερες στο σεξ;Τις περισσότερες φορές η γυναίκες λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.

Είναι γεγονός ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις τους επηρεάζονται και εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες!

Όπως τεκμηριώθηκε από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, το «ασθενές φύλο» κάνει καλύτερο σεξ στη δεκαετία των 40 ετών! «Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή» αναφέρουν οι επιστήμονες.

Ωστόσο, άλλες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Αναλυτικότερα Βρετανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ διαπίστωσαν πως οι πληθωρικές γυναίκες, που έχουν καμπύλες μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα τους ερωτικούς τους συντρόφους σε σχέση με τις πιο αδύνατες γυναίκες.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε και ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο. Οι πληθωρικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και έτσι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Μάλιστα, το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι.

Δεν προσποιούνται

Οι γυναίκες που δεν προσποιούνται οργασμό φαίνεται ότι απολαμβάνουν το σεξ γεγονός που ικανοποιεί το σύντροφό τους. Μάλιστα οι σεξολόγοι αναφέρουν ότι το να προσποιείται κανείς οργασμό, κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό, ενώ δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι!


Πηγή: healthreport.gr
_