Τι σχέση μπορεί να έχει το σχήμα του στόματος με τον οργασμό;Το σχήμα των χειλιών μας μπορεί, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, να προβλέψει την πιθανότητα να έχετε πιο εύκολα οργασμό.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα μιας online έρευνας που ρώτησε 258 γυναίκες για το σχήμα των χειλιών τους, καθώς και για την «ικανότητά» τους να βιώνουν κολπικό οργασμό.

Αυτό που έδειξαν τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξει:

Οι γυναίκες με έντονη «λακουβίτσα» στο σχήμα του άνω χείλους (το χαρακτηριστικό σημείο στο χείλος, ακριβώς κάτω από τη μύτη, που έχουν όλοι οι άνθρωποι) έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κολπικό οργασμό!

Πώς μπορεί αυτό το σημάδι να «προβλέψει» την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό;

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η σύνδεση σχετίζεται με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στη μήτρα, πριν καν γεννηθούμε!

Μέσα στη μήτρα, εκείνα τα νευρωνικά κυκλώματα που ορίζουν το σχήμα του προσώπου (με επίκεντρο το σημείο αυτό στο άνω χείλος), μπορεί επίσης να διαμορφώσουν τους νευρώνες στα γεννητικά όργανα, που επηρεάζουν τον κολπικό οργασμό, σύμφωνα με έναν εκ των συγγραφέων της έρευνας, δρ Miguel Costa.


Πηγή: iatropedia.gr
_