Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο τελευταίος μεταμεσονύκτιος καυγάς που όπλισε το χέρι του αστυνομικού φρουρού στους Αγίους Αναργύρους


«Ο 46χρονος αστυνομικός που δολοφόνησε την σύζυγό του, την πεθερά του και την 4χρονη κόρη του, λίγες ώρες πριν το τριπλό φονικό και την αυτοχειρία του συνέτρωγε με τον
πρώην Πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη και έναν ακόμη αστυνομικό και φαινόταν πρόσχαρος και ότι δεν τον απασχολούσε οτιδήποτε. Τηλεφωνούσε διαρκώς στην σύζυγό του για να μιλήσει και να χαριεντισθεί με την κόρη του. Σε σημείο που να προκαλεί σχόλια-μεταξύ σοβαρού και αστείου - από τους συνδαιτημόνες του για τις επίμονες κλήσεις προς την κόρη του και την συμπεριφορά του ως ...χαζομπαμπάς. Σε στάση των αυτοκινήτων στην Ακράτα, περίπου δύο τρεις ώρες πριν το μακελειό, κουβαλούσε ανέμελος σάντουιτς για να τα δώσει σε πολιτικά πρόσωπα και τους συνοδούς τους. Κανείς απ όσους τον είχαν δει στο ταξίδι στα Ιωάννινα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτός ο άνθρωπος σε λίγες ώρες, σε κατάσταση αμόκ, θα σκότωνε την σύζυγο και την πεθερά του και θα πυροβολούσε στο κεφάλι το παιδί του με το οποίο γλυκομιλούσε διαρκώς και ήταν το κύριο σημείο αναφοράς της ζωής του...».

Αυτό επεσήμανε, μιλώντας προς "Το Βήμα" , στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που γνώριζε τον 46χρονο πρωταγωνιστή της ασύλληπτης τραγωδίας προ δύο ημερών στους Αγίους Αναργύρους με τέσσερα συνολικά θύματα. Πλέον οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο 46χρονος αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος τα τελευταία χρόνια από την απαξιωτική συμπεριφορά της πεθεράς του κι αυτό ήταν μόνιμο θέμα προστριβών με την σύζυγό του, με την οποία διατηρούσε ωστόσο σχετικά καλές σχέσεις. Το ζευγάρι με το παιδί είχαν περάσει πολυήμερες διακοπές το καλοκαίρι στη Νάξο χωρίς να προκληθούν εντάσεις. Ωστόσο στο σπίτι στους Αγίους Αναργύρους φέρεται να δημιουργούντο αλλεπάλληλα ενδοοικογενειακά επεισόδια -κυρίως λόγω της πεθεράς του- χωρίς οποιαδήποτε αμοιβαία υποχώρηση και με την οργή του 46χρονου, όπως φαίνεται, συσσωρεύεται. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι «ίσως εκείνο το βράδυ υπήρξε μία νέα εστία μεγάλης έντασης , πέρα από το πολυσυζητημένο θέμα της αποχώρησης της πεθεράς του από το διαμέρισμα στο ισόγειο του κτιρίου για να χρησιμοποιηθεί σαν ιατρείο της συζύγου του. Ισως θα μπορούσε να ήταν κάτι που σχετιζόταν με το παιδί του, τις παρεμβάσεις της πεθεράς του ή κάτι παρεμφερές».

Δημιουργώντας ασφαλώς απορίες για την πρωτοφανή εγκληματική μανία του δολοφόνου κι αυτόχειρα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ επεσήμαναν ότι ο 46χρονος αστυνομικός , που ήταν και μελισσοκόμος στην Αιτωλοακαρνανία από όπου καταγόταν είχε ένα σημαντικό "κομπόδεμα" από την πολυετή υπηρεσία του στην Αστυνομία κι αφού δεν είχε επί σειρά ετών οικογενειακές υποχρεώσεις. Ετσι ώστε να μην εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από κάποια περιορισμένη οικονομική διευθέτηση , κληρονομικού τύπου.



Βασίλης Λαμπρόπουλος
ΒΗΜΑ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια