Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενωμένοι Αστυνομικοί: Όπως «πάλεψαν» για το μισθολόγιο, «πάλεψαν» και για τη θέρμανση


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Ενωμένων Αστυνομικών
Το συνδικαλιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τελευταία η παράταξη «λόμπι» που προσπαθεί να ελέγξει την Ομοσπονδία, δεν μας απασχολεί, είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν θα λύσουμε εμείς τα θέματά τους, ούτε μας αφορούν οι προσωπικές τους επιδιώξεις.  Εμείς είμαστε Αστυνομικοί, εργαζόμαστε κανονικά στις Υπηρεσίες μας και μας ενδιαφέρει να δίνουμε λύσεις σε ό,τι πρόβλημα εντοπίζουμε. Δεν χτίζουμε καριέρες εκμεταλλευόμενοι το Συνδικάτο, ούτε υποψήφιοι βουλευτές με συγκεκριμένα κόμματα θέλουμε να κατέβουμε!

Γι αυτό δεν ανεχόμαστε να μας κατηγορούν όταν αναδεικνύουμε δημόσια το πρόβλημα της θέρμανσης των Υπηρεσιών και αγωνιζόμενοι δίνουμε λύση σ’ αυτό.

Φέραμε εδώ και μήνες, σε τουλάχιστον δύο Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας το θέμα της θέρμανσης των Υπηρεσιών, χωρίς ανταπόκριση. Στη συνεδρίαση του Νοέμβριου επισημάναμε έγκαιρα στον Επιτελάρχη και στον Υποστράτηγο-υπεύθυνο Οικονομοτεχνικών ότι δεν θα προλάβουν μέσα στο 2017 να εφοδιάσουν τις Υπηρεσίες με πετρέλαιο θέρμανσης. Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε & συναντηθήκαμε μαζί τους για το θέμα, αγωνιώντας για τους συναδέλφους μας.

Ακόμα και όταν τα εκδοθέντα ΦΕΚ ήταν ελλιπή, πρώτοι 19-12-2017 το επισημάναμε ΕΔΩ   και ευαισθητοποιήσαμε την Ηγεσία για την έγκαιρη αλλαγή τους!

Είναι πλέον σε όλους γνωστό πώς «παλεύετε και αγωνιάτε» για τα προβλήματα των Αστυνομικών, αλλά και πόσο έγκαιρα τα αντιλαμβάνεστε.

Έτσι έγκαιρα, αντιληφθήκατε το νέο μισθολόγιο, που παρ’ ότι ήταν μνημονιακός νόμος που θα ίσχυε από 01-01-2017, εσείς το καταλάβατε με έκπληξη μήνες μετά, λίγες ημέρες πριν τη ψήφισή του.

Ούτε καν τις επιπτώσεις του δεν αντιληφθήκατε, αφού εσείς οι ίδιοι διαβεβαιώνατε τους συναδέλφους ότι δεν θα έχουν ούτε ένα ευρώ μείωση από την εφαρμογή του.

Αυτή είναι η σχέση που έχετε με την πραγματικότητα!

Από τότε ακόμα το παλεύετε, εμείς και όλοι οι συνάδελφοι το πληρώνουμε ήδη! Πληρώνουμε την ανεπάρκειά σας!

 

ΕΝ.Α.

«πρώτα ο Συνάδελφος!»

_

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια