Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμφωνεί με την Ένωση Δυτικής Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης


Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα με αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, με θέμα την
επικείμενη μετεγκατάσταση Υπηρεσιών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι. 

  



ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα με αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, με θέμα την επικείμενη μετεγκατάσταση Υπηρεσιών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι. 
     Την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπύρος Τζόκας συναντήθηκε με αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε εκτενώς για την επικείμενη μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής, από το Αιγάλεω που είναι σήμερα, στο Ζεφύρι.
     Οι αστυνομικοί ανέφεραν τους λόγους για τους οποίους η απόφαση αυτή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα επιφέρει πλήθος προβλημάτων όσον αφορά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις περιοχές τόσο της Δυτικής Αθήνας, όσο και της Δυτικής Αττικής, παρά θα λύσει, αφού το στοιχείο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού τα οποία αποτελούν τα «όπλα» των συγκεκριμένων ειδικών υπηρεσιών , θα ακυρωθούν.
     Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αντιλαμβανόμενος τους προβληματισμούς  και τις ανησυχίες των αστυνομικών, και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους λαμβάνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες, προκειμένου το ζήτημα να διευθετηθεί προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής

easyda.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια