Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Αχαΐας: Μετά τα παρατεταμένα χτυπήματα των τρομοκρατών δεχόμαστε και τα επίσημα χτυπήματα της Κυβέρνησης

‘’Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, έρχεται ως φυσική συνέχεια της παρατεταμένης της κυβίστησης προς όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής των Ελλήνων πολιτών’’ γράφει, μεταξύ άλλων, το Ενωτικό Αγωνιστικό Κίνημα Αχαΐας.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης:

    Ασφαλώς και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, δεν θα μπορούσαν οι ένστολοι λειτουργοί του Κράτους να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα αυτό.

    Μετά τα παρατεταμένα χτυπήματα των τρομοκρατών δεχόμαστε και τα επίσημα χτυπήματα της Κυβέρνησης στον βασικό μας πυρήνα, που δεν είναι άλλος από αυτόν της αξιοπρέπειάς μας. Αξιοπρεπείς αστυνομικοί είναι αυτοί που αμείβονται αξιοπρεπώς και το νέο φτωχολόγιο έρχεται να ανατρέψει ακόμα και τις αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας   (ΣτΕ) που ορίζει σαφώς ποιες πρέπει να είναι οι απολαβές μας λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασίας μας.

    Ας επανεξετάσουν λοιπόν αυτό το ανοσιούργημα και ας νομοθετήσουν για την άμεση καταβολή του υπολοίπου 50% των αναδρομικών μας ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας. Ας αποδείξουν τις αρχές που πρεσβεύει η αριστερά και την ιστορική της διαδρομή,  η οποία τείνει να συνθλιβεί και να αυτοαναιρεθεί  εντός των μνημονίων και της μόνιμης επιτροπείας. Ας υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, πως όταν τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέψουν θα αποδώσουν τουλάχιστον τα αναδρομικά των αποφάσεων του ΣτΕ. Τέλος, οι αρμόδιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατό να διορθώσουν τα όποια λάθη έχουν γίνει στην μισθοδοσία μας είτε στην βεβαίωση αποδοχών είτε στις κρατήσεις και τις εισφορές των ταμείων μας, ώστε να παύσει η εύλογη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στους συναδέλφους μας. Η προσφυγή μας στην δικαιοσύνη που έχει ήδη γίνει κατά του νέου μισθολογίου ασφαλώς και θα μας δικαιώσει, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πανάκεια και θέσφατο για τον συνδικαλιστικό μας αγώνα.

     Όλα στην ζωή έχουν ένα τίμημα και οι όποιες αποφάσεις όλων ημών καθορίζουν το μέλλον μας!

Πάτρα 23 Δεκεμβρίου 2017

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία Ε.Κ.Α. Αχαΐας


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια