Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικος μέθυσε, έκλεψε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε χθες το βράδυ στο Τυμπάκι ο ανήλικος, όπως αποδείχθηκε, από το Πακιστάν, που πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, διέρρηξε αυτοκίνητα, έσπασε τζαμαρίες, εισέβαλε στο σπίτι μιας οικογένειας και … έπεσε από την ταράτσα ισογείου κτιρίου, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Ο 17χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με το DreamFm αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια οδηγήθηκε φρουρούμενος στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Πρωτοφανές περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, όπου ο νεαρός άνδρας, εκτός εαυτού, πιθανότατα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ αρχικά προσπάθησε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια εισέβαλε στο σπίτι μιας οικογένειας. Κατόπιν, περιφερόμενος στους δρόμους προκαλούσε φθορές σε τζαμαρίες και οχήματα, με αποτέλεσμα να κοπεί από τα γυαλιά και να αιμορραγεί. Τέλος, μπήκε στο κτίριο που στο παρελθόν στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Τυμπακίου και αφού τα έκανε «γυαλιά – καρφιά» στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα του ισόγειου οικοδομήματος από όπου και έπεσε στο κενό, χάνοντας τις αισθήσεις του.

 

Πηγή: crerapost


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια