Γιατί τελικά οι γυναίκες δεν κάνουν τόσο συχνά σεξ όσο έχουν ανάγκη;Μία στις έξι γυναίκες τελικά δηλώνει ότι θέλει περισσότερο σεξ στη ζωή της!

Αυτό προέκυψε από μία έρευνα Αμερικανών επιστημόνων που έγινε σε δείγμα 2.383 ατόμων με κοινό τους χαρακτηριστικό τη μακροχρόνια σχέση. Από τη μελέτη των απαντήσεων που έδωσαν, το 60% των γυναικών θέλει ακόμα περισσότερο σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι 40%. Άρα παραπάνω από την πλειοψηφία των γυναικών έχει ανάγκη μεγαλύτερης ποσότητας από σεξ στη ζωή τους.

Τι άλλο ρώτησε η έρευνα;

Στην έρευνα τέθηκε επιπλέον το θέμα αν το κάθε ζευγάρι είναι εξίσου καλά όπως παλιά. Το 33% παραδέχτηκε πως οι τσακωμοί είναι περισσότεροι πλέον και το 36% έχει χάσει τον αυθορμητισμό του μέσα στη σχέση. Και κάπου εδώ μαντεύει κανείς πως για αρκετούς από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα το σεξ δεν γίνεται ούτε οπουδήποτε, ούτε οπωσδήποτε. Το 21% αναστέναξε βαθιά επειδή, όπως εξομολογήθηκε του λείπει το καλό σεξ και το 25% θα ήθελε να μην τσακώνεται τόσο πολύ με το ταίρι του. Ένα 20% θα ήθελε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/τη σύντροφό του.

Και ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα σύμφωνα με τους 2.383;
  1. Η έλλειψη σεξ (37%),
  2. η έλλειψη φαντασίας και
  3. η μονοτονία στο σεξ (34%), το ότι ο σύντροφος τελικά βαριέται να κάνει σεξ (32%).


Τι κάνουν τα κορίτσια της έρευνας όταν θέλουν μόνο εκείνες;
  1. Το 40% βλέπει πορνό,
  2. το 28% πατάει το "on" στο δονητή και
  3. το 7% πάει σε άλλη πορτοκαλιά.Πηγή: ladylike.gr
_