Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως πιάστηκε ο βιαστής των Αμπελοκήπων - Το φούτερ, το βάδισμα και το παντελόνι - Πως αντέδρασε όταν συνάντησε ένα θύμα - Γιατί κατηγόρησε αστυνομικούς


Τα στοιχεία που είχαν συλλέξει από περιγραφές και βίντεο οι αστυνομικοί της ασφάειας Αμπελοκήπων, δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τον δράστη, παρά την
επίμονη άρνηση του και τις κατηγορίες του σε βάρος των αστυνομικών πως ... σκόπευαν να τον ληστέψουν!!!

Είχε κάτι περίεργο στο βάδισμα του λένε στο bloko.gr αξιωματικοί της ασφάλειας. Το δεξί του πόδι σαν να "έφευγε" προς τα έξω όταν περπατούσε. Επίσης και η κίνηση των χεριών του ήταν ιδιαίτερη. Σα να είχε λυγισμένους τους καρπούς του.

Όμως τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία ήταν στην αμφίεση του. Σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις φορούσε κόκκινο φούτερ με λευκά κορδόνια, το οποίο είχε μια στάμπα στο στήθος και γράμματα στο αριστερό μανίκι, ενώ το παντελόνι του, ένα σκουρόχρωμο ξεβαμμένο τζιν με σκισίματα, είχε ένα κάτασπρο μπάλωμα στο μηρό και ένα ακόμη στο γόνατο. Επίσης την ώρα της επιθεσης φορούσε ένα ανασηκωμένο φλις λαιμού το οποίο κατέβαζε την στιγμή της επαφής με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά μάτια του να έχουν εντυπωθεί στη μνήμη όλων των θυμάτων.

Αυτό το φλις προσπάθησε να κρύψει όταν του ζητήθηκε από τους αστυνομικούς ν' αδειάσει τις τσέπες του και όταν δεν το έβγαζε, τον ερεύνησαν με αποτέλεσμα να τους κατηγορήσει πως σκόπευαν να τον ληστέψουν. Παρά την αναγνώριση του από το πρώτο θύμα που τον αντίκρισε, εξακολούθησε να παραμένει ψύχραιμος και ν' αρνείται ότι είνα αυτός το άτομο που αναζητά η αστυνομία. Όταν τον ρώτησαν γιατί πήγε κοντά στο Λαϊκό και παρκάρισε το αυτοκίνητο του, είπε ότι σκόπευε να πάει στο σπίτι μιας από τις δύο ερωτικές φίλες του που κατονόμασε. Όταν του επισημάνθηκε ότι περπάτησε σε άλλη κατεύθυνση και δρόμο από τη διεύθυνση της φίλης του, είπε πως ήθελε να πάρει αέρα. Και τέλος για το φλις του λαιμού, σε ένα βράδυ χωρίς κρύο και με δεδομένο πως είχε μεταβει με αυτοκίνητο, ανταπάντησε ότι θα έβγαζε τη φίλη του βόλτα με τη μηχανή.

Εκει που έσπασε όμως, ήταν όταν στα γραφεία των αστυνομικών της ασφάλειας κλήθηκε μια γυναίκα που υπήρξε θύμα του. Η κοπέλα κάθισε στο γραφείο μαζί με 3 αστυνομικούς και άλλους πολίτες που σκόπιμα κλήθηκαν να παραβρεθούν. Μόλις σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μπήκε στο γραφείο και την είδε, τον έκοψε κρύος ιδρώτας. Σε ερώτηση των αξιωματικών γιατί ενώ τον ρωτούν αυτός κοιτάζει επίμονα στα μάτια την κοπέλα και αν του αρέσει, ήταν η στιγμή της κατάρρευσης και της ομολογίας. 




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια