Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρομός στο Λονδίνο: Πολίτες έτρεχαν πανικόβλητοι σε πολυσύχναστο δρόμο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία όταν μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα επικράτησε πανικός στον πιο κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο, στην Oxford Street. Αμέσως  αστυνομικοί και βαριά οπλισμένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων, έσπευσε στο σημείο ενώ ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος.

Παρά τις αναφορές για πυροβολισμούς, δεν έχει μέχρι στιγμής διαπιστωθεί ότι υπάρχουν βολές απο όπλο στην περιοχή.

Ωστόσο, από τον πανικό υπάρχουν αρκετοί μικροτραυματισμοί, με σοβαρότερο μέχρι στιγμής αυτόν μιας γυναίκας η οποία γλίστρησε και χτύπησε, στην προσπάθεια της να πάει σε κάποιο ασφαλές μέρος.

Οι μαρτυρίες μιλούν για πιθανή κλοπή σε ένα από τα μαγαζιά μέσα στο «House of Fraser», με τους δράστες ή τον δράστη να εξαφανίζονται αμέσως μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πανικό προκάλεσε η κατάρρευση μίας βιτρίνας.  Γεγονός που αποδεικνύει πόσο έντονα έχει φωλιάσει στις καρδιές των Ευρωπάιων ο φόβος για κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία σε συνεχείς ενημερώσεις της στο Twiiter συνιστά ψυχραιμία και είναι καθησυχαστική.

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας

Η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην Oxford Street.  Τοπικοί και ένοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν στον σημείο. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως υπάρχουν πυροβολισμοί ή οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μια γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά λόγω πτώσης. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο. 

 

Πηγή: newsit

 

 

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια