Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψηφιακή αποκατάσταση επικοινωνιών στις ΟΠΚΕ


Δημοσιεύουμε νέα ανακοίνωση τού Σωματείου Ειδικών Φρουρών για τις επικοινωνίες: Κίνητρο της επίμονης και καταγγελτικής στάσης του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α αποτελεί η συχνή αποτελεσματικότητα
των ενεργειών του και η ικανοποίηση των συναδέλφων που λαμβάνουν το κέρδος αυτής κάθ ' αυτής ,της ανόθευτης συνδικαλιστικής έκφρασης.
Οι τριτοκοσμικές ασυρματικές επικοινωνίες με τις οποίες υπερασπίζεται τον πολίτη τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Αστυνομία, αποτέλεσαν στο απώτερο παρελθόν αλλά και πολύ πρόσφατα μετά την ασυρματική παρεμβολή των Ρομά στο περιστατικό των Άνω Λιοσίων, πεδίο σφοδρής καταγγελτικής δράσης του Σωματείου μας με δημόσιες ανακοινώσεις αλλά και παραστάσεις διαμαρτυρίας .
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χωρίς κανενός είδους έπαρση σας ενημερώνουμε ότι με διαταγή του Αρχηγείου και του αρμόδιου Τμήματος Τεχνικών Μέσων και Τεχνολογικών Συστημάτων, ορίζεται ότι η Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ό.Π.Κ.Ε) θα χρησιμοποιεί τους κατεχόμενους και ήδη παραμετροποιημένους και λειτουργικούς ασυρμάτους TETRA MOTOROLA MTH - 800 .
Αναμένεται σταδιακά να επεκταθεί και στις υπόλοιπες υπηρεσίες αφού εξασφαλιστούν οι αντίστοιχοι ασυρματικοί πομποδέκτες, προβάλλοντας την αναγκαιότητα για άμεσο εφοδιασμό και των υπηρεσιών της Άμεσης Δράσης .
Μέχρι τον πλήρη εκσυγχρονισμό και εφοδιασμό με ψηφιακές επικοινωνίες του συνόλου των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α θα παραμένει και θα επιμένει με κάθε μέσο που του παρέχει το Συνδικαλιστικό του " οπλοστάσιο " αλλά κυρίως από τη δύναμη που αντλεί από τη στήριξη των μελών του .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια