Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλκίδα: Νεαρός χτύπησε 99χρονη για να την ληστέψει

Στιγμές τρόμου έζησε μέσα στο σπίτι της η 99χρονη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριας ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης,  στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει
στην οδό Γιαννίτση, στην Χαλκίδα, όπως γράφει το eviazoom.gr.

Ένας 24χρονος "μπούκαρε" στο σπίτι της υπερήλικης γυναίκας και αφού άσκησε βία εναντίον της, χτυπώντας την γυναίκα και απειλώντας της, πήρε διάφορα κοσμήματα.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2017, από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας.

Πηγή: ant1news.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια