Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 6χρονο αγοράκι στη Λαμία


Ένα 6χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στη Λαμία όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι συγγενείς του παιδιού επιτέθηκαν και χτύπησαν τον οδηγό. Η παράσυρση έγινε λίγο
πριν τις δύο το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Α. Παπανδρέου, μπροστά στο ξενοδοχείο «Φθία» στη Λαμία. Το 6χρονο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο και όπως υποστήριξε ο οδηγός του αυτοκινήτου, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο. Ο οδηγός φρενάρισε αλλά δεν κατάφερε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πάρει το παιδάκι κάτω από τις ρόδες.
Στο σημείο ακολούθησε πανικός, αφού τα ουρλιαχτά της μάνας, ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά. Διερχόμενο διερχόμενο αυτοκίνητο πήρε αμέσως το παιδάκι και το μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι συγγενείς του παιδιού επιτέθηκαν στον 40χρονο οδηγό, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο βρήκε τον οδηγό του αυτοκινήτου μέσα στα αίματα και τους συγγενείς του παιδιού που είναι ρομά εξαγριωμένους.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το 6χρονο αγοράκι, που έχει τραυματιστεί σοβαρά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια