Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον ανακριτή ο 52χρονος που είχε απαγάγει φοιτήτρια στη Δάφνη -Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία


Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε εκ νέου ο 52χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για την αρπαγή και την σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας που εργαζόταν στο σπίτι του. Ο 52χρονος
που υποστήριζε ότι είναι τυφλός βαρύνεται με μια ακόμη κατηγορία: Αυτή της παιδικής πορνογραφίας μετά την άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή του, η αστυνομία  εντόπισε φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.
Σήμερα εμφανίστηκε στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. 
Η εμπλοκή του 52χρονου με την δικαιοσύνη άρχισε τον περασμένο Μάιο, όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα του στη Δάφνη αναζητώντας την φοιτήτρια που εργαζόταν εκεί. 
Έμειναν εμβρόντητοι όταν βρήκαν την νεαρή κοπέλα φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Οι αρχές έφτασαν εκεί μετά την καταγγελία των γονέων της οι οποίοι την αναζητούσαν αλλά δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν.
Στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι τυφλός και δεν θα μπορούσε να έχει τελέσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ωστόσο με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.



  iefimerida.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια