31.700 επισκέφθηκαν την έκθεση για την οδική ασφάλεια στην Κρήτη


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προχθές, Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε
συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και φιλοξενήθηκε στο «Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) (Μεγάλο Αρσενάλι)» στα Χανιά.
Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, περίπου 13.300 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί.
Υπενθυμίζεται ότι πρώτος σταθμός της έκθεσης στην Κρήτη ήταν το "Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας" στο Ηράκλειο, όπου προσέλκυσε πάνω από 18.400 επισκέπτες.
Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης στην Κρήτη ξεπέρασε τους 31.700.
Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις 214 παιδικές ζωγραφιές, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση. Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.
Το "ταξίδι" της έκθεσης ζωγραφικής θα συνεχιστεί για να φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδός Πατρών – Αθηνών 38-40), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να την επισκεφθούν και να εκπαιδευθούν στο κρίσιμο θέμα της οδικής ασφάλειας.
_