Ένας 26χρονος ξόδεψε 50.000 ευρώ για να γίνει … ξωτικό!Όταν ήμασταν παιδιά, θέλαμε πάντα να μοιάσουμε στους ήρωές μας, είτε αυτοί ήταν κάποιοι ήρωες κόμικ ή ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές.

Μεγαλώνοντας, όμως, καταλάβαμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το δικό μας, ξεχωριστό δρόμο...


Ο Λουίς Πάντρον όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αποτελώντας την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς μεγαλώνοντας συνέχισε να θέλει να μοιάζει ξωτικό. Τώρα, φτάνοντας 26 ετών, είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Βέβαια, του κόστισε κάπως ακριβά, αλλά τα κατάφερε...

Συνολικά λοιπόν, ξόδεψε 50.000 ευρώ προκειμένου να φτιάξει το σαγόνι του, να αναπροσαρμόσει τα αυτιά του, να κάνει ρινοπλαστική, ολική αποτρίχωση και λέιζερ στο δέρμα του για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


«Πονάει λίγο σε κάποια σημεία, αλλά είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει περάσει καιρός από τότε που αναμόρφωσα το σώμα μου. Πλέον ελπίζω να πάρω κάποιο ρόλο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», καθώς τότε ο ρόλος μου ως ξωτικό θα έχει γίνει πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: gazzetta.gr
_