Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρήνος για τον 20χρονο φοιτητή που έχασε τη ζωή του από φωτιά σε διαμέρισμα


Η απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα, βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Το διαμέρισμα που έμενε ο 20χρονος
φοιτητής έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τον ανασύρουν νεκρό οι πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το tempo24, πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον 20χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον άδικο θάνατό του.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αναφέροντας τα εξής: «Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στην Αθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος, εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου και συμπαρίσταται στο βαρύ τους πένθος».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού εργάζεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η μητέρα του Άρτεμις Κλαυδιανού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπως επίσης και τα δύο αδέλφια του, Παναγιώτης και Ιωάννα, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από το τραγικό συμβάν.

Το ίδιο συγγενείς και φίλοι, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Νίκο.


real.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια