Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια
ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Άρτα, επέλεξε το Ακριβές Σκορ, σε τέσσερις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και τα Κύπελλα Ιταλίας και Πορτογαλίας και κέρδισε 12.499,25 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο Σκορ 4 (νικητής σε τέσσερις κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.239 ευρώ. Επίσης, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.502 ευρώ. Τζακ ποτ σημειώθηκε στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) και το ποσό που μεταφέρεται στην επόμενη ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση είναι 12.400 ευρώ.
Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Έβερτον-Τσέλσι και Νάπολι-Σαμπντόρια και το δεύτερο έχει τις νίκες της Βαλένθια, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους. Την  Τρίτη, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τσέλσι και της Λίβερπουλ.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα,  την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου (με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (με τις νίκες της Γιουβέντους, της Ναντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια