Γιατρούς ψάχνει η Σαουδική Αραβία και πληρώνει 11.000€ μηνιαίως και μάλιστα αφορολόγητα!Το υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας επιθυμεί διακαώς την πρόσληψη Ελλήνων γιατρών και γι’ αυτό είναι πρόθυμο να προσφέρει πλουσιοπάροχες παροχές!

Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται αγγελία εργασίας που κοινοποιήθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά και στο διαδίκτυο καθώς έγινε viral, απολύτως αναμενόμενο κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει στα «ψιλά» από τους Έλληνες χρήστες.

Ας δούμε, όμως, ποιες είναι αυτές οι εξαιρετικά δυσεύρετες αποδοχές, σύμφωνα με την αγγελία:
  1. Αφορολόγητες αποδοχές έως 11.000 ευρώ μηνιαίως (αναλόγως προσόντων και χρόνων εμπειρίας μετά την απόκτηση ειδικότητας)
  2. Μονοετές συμβόλαιο
  3. Μπόνους με τη λήξη ή με κάθε ανανέωση του συμβολαίου
  4. 40 ημέρες άδεια το χρόνο
  5. Δωρεάν διαμονή για όλη την οικογένεια ή παροχή στεγαστικού επιδόματος
  6. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια
  7. Δωρεάν μετακίνηση προς και από το νοσοκομείο
  8. Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια

Όμως ποιους αφορά; Όπως διευκρινίζει ζητούνται γιατροί όλων των ειδικοτήτων, εκτός από γενικούς ιατρούς και οδοντιάτρους, ενώ το όριο ηλικίας είναι στα 57 έτη, «λόγω τοπικής νομοθεσίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως στην αγγελία που έχει αναρτηθεί, η εταιρεία που φαίνεται να μεσολαβεί με τη Σαουδική Αραβία, προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης και σύνδεσής της με άλλα γεγονότα της… επικαιρότητας, διευκρινίζει πως όλες οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν.

Δείτε την αγγελία που έχει αναρτηθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών:


Πηγή: now24.gr


_