Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δίωξη Ναρκωτικών και ΑΝΤ1 έπαιξαν ποδόσφαιρο για την Κιβωτό του Κόσμου (φωτό & βίντεο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017), το πρωί, το φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και τον όμιλο
«ΑΝΤΕΝΝΑ», στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σκοπός του τουρνουά, ήταν η υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και στο πλαίσιο αυτό, συγκεντρώθηκαν από τους θεατές τρόφιμα, ιματισμός και παιχνίδια για τον παραπάνω Οργανισμό.
Το τουρνουά σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και περιελάμβανε (4) φιλικούς αγώνες μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της ομάδας του ομίλου «ΑΝΤΕΝΝΑ», της «SPORT  F.M.» και της «NOVA», με την τελευταία να ανακηρύσσεται και η νικήτρια του τουρνουά.
Τους αγώνες παρακολούθησαν από πλευράς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.
Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του ομίλου «ΑΝΤΕΝΝΑ», των συμμετεχουσών εταιριών «ΝΟVA» και της « SPORΤ. FM.» και του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια