Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μολότοφ και χημικά στην Πάτρα μετά την πορεία του Πολυτεχνείου – Φωτιά στο δικαστικό μέγαρο [vid]

Δείτε τις εικόνες από το κέντρο της πόλης:

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και απώθησαν τους κουκουλοφόρους προς το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου.
Στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με το PatrasTimes, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγή ατόμου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Νωρίτερα κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και μολοτοφ στο Δικαστικό Μέγαρο.





Από τις μολότοφ που πέταξαν κουκουλοφόροι, κατά του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, εκδηλώθηκε φωτιά στην είσοδο του κτιρίου.
Οι κουκουλοφόροι συμμετείχαν σε πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ενώ προηγουμένως έσπασαν παράθυρα αυτοκινήτου της κυνηγετικής ομοσπονδίας, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίου Ανδρέου και πέταξαν στο εσωτερικό του βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Επίσης, προκάλεσαν φθορές στη βιτρίνα καταστήματος με είδη για κατοικίδια ζώα, καθώς και σε κατάστημα πώλησης δερμάτινων ρούχων που βρίσκονται κοντά στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ενώ η πορεία βρισκόταν στην οδό Γούναρη, αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ στο ύψος του Γ’ αστυνομικού τμήματος.
Πηγή: PatrasTimes, ΑΠΕ-ΜΠΕ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια